Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RIK SRL livrează echipamente de protecție sanitară în cadrul unui proiectul derulat de Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

22 Feb, 2022 00:00 2903 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un contract privind achiziția de unelte și echipamente, în cadrul proiectului "Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim Crea-Centers"
  • Furnizorul produselor este RIK SRL
  • Potrivit contractului, valoarea tranzacției este de aproximativ 9.600 lei fără TVA
  • Potrivit confidas.ro, în anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 13.503.813 lei, un profit net de 1.511.522 lei și un număr mediu de 49 salariați
  • Potrivit www.confidas.ro, compania RIK SRL a încheiat 12.155 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.236.507,33 lei
 
 

 
Primăria Constanța a încheiat un contract privind achiziția de unelte și echipamente, în cadrul proiectului "Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim Crea-Centers".

Furnizorul produselor este RIK SRL.

Potrivit contractului, valoarea tranzacției este de aproximativ 9.600 lei fără TVA.

Durata contractului este de 90 de zile, termen în care furnizorul se obligă să livreze unelte și echipamente lipsite de defecte, care să îndeplinească specificațiile tehnice din contract.
 
Despre RIK SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC RIK SRL a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa.

Firma are un capital social subscris de 10.000 de lei, integral vărsat, divizat în 1.000 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei.

Unic asociat în cadrul societăţii este Rică Cîrăc, acesta fiind şi administratorul firmei, ce are ca domeniu de activitate principal comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.

Potrivit confidas.ro, în anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 13.503.813 lei, un profit net de 1.511.522 lei și un număr mediu de 49 salariați.

Pe Rică Cîrîc, pe care îl mai găsim în Akko Print SRL (funcțiune) și în M C International SRL (radiată).

Potrivit www.confidas.ro, compania RIK SRL a încheiat 12155 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.236.507,33 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Primăria Constanța a atribuit un nou contract. Ce servicii va presta Crucial System&Services SRL pentru municipalitate?

Cine va livra echipamentele, în cadrul proiectului „Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim Crea-Centers“ derulat de Primăria Constanța? (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii