Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ribeit SRL din Cluj-Napoca, un nou contract cu Primăria Constanța. Este vizată digitalizarea arhivei documentelor instituției (DOCUMENT)

ro

07 Jun, 2024 17:00 768 Marime text
  • Contractul atribuit prin cumpărare directă are o valoare de 139.968 lei fără TVA, aproximativ 28.000 euro fără TVA
  • Anul trecut firma din Cluj a realizat pentru Primăria Constanța și arhiva digitală din cadrul proiectului Smart CT cod SIPOCA 551/cod SMIS 126409 - transferarea a 431 metri liniari de arhivă fizică în arhivă electronică
 
 
Ribeit SRL din Cluj-Napoca este ofertantul câștigător care va presta pentru Primăria Constanța serviciile de realizare arhivă digitală.

Contractul atribuit prin cumpărare directă are o valoare de 139.968 lei fără TVA, aproximativ 28.000 euro fără TVA.
 
Despre Ribeit SRL
 
Potrivit platformei Termene.ro, Ribeit SRL a fost fondată în luna mai 2007 și este controlată de Daniel Calagiu și de Florina-Nicoleta Crișan, fiecare deținând câte 50%.

Administratorul firmei este Florina-Nicoleta Crișan.

Compania are trei puncte de lucru în județul Cluj.
 
Asociatul Daniel Calagiu apare și în Romgreen Service SRL, Spectrum Invest SRL, Romgreen Serv Group SRL, Spectrum Construct SRL, Bioroco SRL, Total B2b International Management SRL, Liquid Grup Import-Export SRL, Super Smiles Clinic SRL, Alliance Service Impex SRL, Sacoolcoor SRL, Rezidentblu SRL și în Prodimex SA.
 
În trecut, Daniel Calagiu a figurat în Petro As Consulting SRL, CleanOx Industries Co SRL, Axa Consult Invest SRL, Extenso-Proiectare SRL și în Trans Romania Trading SRL, radiate.
 
Florina Nicoleta Crișan apare în Fabro HCL SRL iar în trecut a figurat în Fabro Pro SRL, în prezent radiată.
Ribeit SRL are încheiate sute de contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Spitalul Municipal Turda și Casa de Asigurări de Sănătate.  
 
Pentru 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 5,329,382 lei, cu un profit de 596,785 lei la un număr de 47 de anfajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 0.30%.
 
Facem precizarea că anul trecut firma din Cluj a realizat pentru Primăria Constanța și arhiva digitală din cadrul proiectului Smart CT cod SIPOCA 551/cod SMIS 126409 - transferarea a 431 metri liniari de arhivă fizică în arhivă electronică.

Valoarea contractului a fost de 333.594 lei fără TVA.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 

Licitații Constanța Arhiva digitală din cadrul proiectului Smart CT va fi realizată de un SRL din Cluj-Napoca (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii