Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rheinbrucke SRL din Timişoara desemnată să elaboreze documentația pentru parcul din zona Faleza Nord(DOCUMENTE)

ro

16 Sep, 2022 00:00 2278 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un contract pentru serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Parc urban în zona Faleză Nord"
  • Suprafața recalculată a viitorul parc este cca. 14.000 mp, superioară celei inițial estimate la 11.500 mp
  • Terenul propus spre amenajare este situat cartierul Faleză Nord, între zona rezidențială Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum, pe malul mării
  • Valoarea contractului este de 289.900 lei, câștigător este Rheinbrucke SRL
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.048.088,10 lei
 
 

 
Primăria Constanța a atribuit un contract pentru serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Parc urban în zona Faleză Nord".

Suprafața recalculată a viitorul parc este cca. 14.000 mp, superioară celei inițial estimate la 11.500 mp.

Terenul propus spre amenajare este situat cartierul Faleză Nord, între zona rezidențială Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum, pe malul mării. 

Facem mențiunea că acest proiect a fost propus de grupul de consilieri locali ai USRPLUS și face parte din programul “Constanța renaște” cu care au candidat la alegerile locale din 2020.

Valoarea contractului este de 289.900 lei, câștigător este Rheinbrucke SRL.

Documentația se va realiza în două faze: Faza I. Elaborare studiu geotehnic, studiu topografic, studii fundamentare solutie;
Faza II. Elaborare documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor pentru SF, elaborare Studiu de fezabilitate, studiu peisagistic.

 
Despre Rheinbrucke SRL             
 
Firma a fost înființată în anul 1993, cu sediul social în Timișoara, pe strada Eugeniu de Savoya. Asociați în firmă sunt Vlad Gabriel Gurza, care deține 90% din părțile sociale și Vasile Gurza, care deține 10%. Vlad Gabriel Gurza este administratorul societății.
 
În anul 2021, firma a raportat 10 salariați, la o cifră de afaceri de 5.215.277 lei, cu un profit de 939.750 lei. Compania a încheiat 75 contracte de achiziții publice in valoare totală de 47.288.030,83 lei.
 
Conform confidas.ro, Vlad Gabriel Gurza mai este în firmele Atelier Decumanus SRL, Ava Zaya SRL, Elite Best Security SRL, Imia Development SRL, Nonagon Social 1325 SRL, Proseb SRL.
 
Rheinbrucke SRL din Timişoara a mai câștigat în 2018 contractul pentru serviciul de elaborare DALI (inclusiv documentaţii avize, studii topo, geo şi expertiza tehnică) pentru obiectivul de investiţii „Reamenajarea spaţiului public din zona Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski”.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.048.088,10 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Care sunt firmele care se „luptă” pentru jumătate de milion de lei de la Primăria Constanța. Este vizată documentația pentru realizarea parcului din Faleză Nord
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii