Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ret Echipamente, contract cu Primăria Comunei Pantelimon. Iată care este obiectul achiziției! (document)

ro

31 Jul, 2020 00:00 3334 Marime text
  • Ret Echipamente va furniza buldoexcavator și accesorii  în cadrul proiectului "Achiziție utilaje specifice întreținere drumuri locale în comuna Pantelimon, județul Constanța". 
  • Primăria Comunei Pantelimon a încheiat un contract de furnizare buldoexcavator și accesorii  în cadrul proiectului "Achiziție utilaje specifice întreținere drumuri locale în comună. 
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Furnizare buldoexcavator și accesorii (perie curățare stradală cu bazin colector, lamă de zăpadă cu înclinare hidraulică, freză de zăpadă, tocătoare de vegetație, sistem de cuplare rapidă acționare mecanică) în cadrul proiectului "Achiziție utilaje specifice întreținere drumuri locale în comuna Pantelimon, județul Constanța" ".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea buldoexcavatorului și accesoriilor pentru  Primăria Comunei Pantelimon este Ret Echipamente. Valoarea contractului este de 405.200 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 10.06.2020. 
 

Descrierea contractului 

 
Furnizare buldoexcavator și accesorii (perie curățare stradală cu bazin colector, lamă de zăpadă cu înclinare hidraulică, freză de zăpadă, tocătoare de vegetație, sistem de cuplare rapidă acționare mecanică) în cadrul proiectului "Achiziție utilaje specifice întreținere drumuri locale în comuna Pantelimon, județul Constanța".
 
Vor fi furnizate/montate/ puse în funcțiune următoarele produsele, cu caracteristicile tehnice precizate în caietului de sarcini:
-Buldoexcavator – 1 buc;
-Perie curățare stradala cu bazin colector – 1 buc;
-Lamă de zăpadă cu înclinare hidraulică – 1 buc;
-Freză de zăpadă – 1 buc;
-Tocătoare de vegetație – 1 buc;
-Sisitem de cuplare rapidă acționare mecanică – 1 buc
 
Nota:
Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 6 zile.
 
Termenul limita în care autoritatea contractanta va răspunde tuturor solicitarilor de clarificari / informații suplimentare, în măsura în care solicitările de clarificari sau informațiile suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anuntul de participare simplificat, este de 3 zile lucratoare inainte de data limita de depunere a ofertelor, conf. art.161 alin.(1) și alin.(2) din Legea nr.98/2016, cu modificările și completările ulterioare).
 
Firma câștigătoare este Ret Echipamente. 
 

Ret Echipamente SRL, în datele Registrului Comerțului  

 
Înmatriculată în anul 2019, firma are sediul social în orașul Popești Leordeni. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Stoicescu Gabriel este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de comerțul cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și: 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii