Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L. execută lucrările Proiectul de salvare și punere în valoare a Mormântului pictat hypogeu s-a majorat cu 10%! (DOCUMENTE)

ro

17 Apr, 2024 17:00 459 Marime text




⦁ Consiliul Județean Constanța a majorat cu 10% contractul privind serviciile de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție "Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat hypogeu", Cod SMIS 116048, potrivit SICAP
⦁ Valoarea totală a contractului este după majorare de 5.907.364.72 lei fără TVA
⦁ Contractul a fost suplimentat cu suma de 83.298,90 lei fără TVA
⦁ Vă reamintim, pe 30 martie 2021, a fost eliberată Autorizația de Construire nr. 316 necesară pentru pentru salvarea și punerea în valoare a Mormântului Pictat Hypogeu



Consiliul Județean Constanța a majorat cu 10% contractul privind serviciile de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție "Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat hypogeu", Cod SMIS 116048, potrivit SICAP.
Valoarea totală a contractului este după majorare de 5.907.364.72 lei fără TVA.

Din cauza amplorii modificărilor, a fost încheiat actul aditional nr. 17 (10.437/01.04.2024- 39/05.04.2024), prin care valoarea inițială a contractului a fost suplimentat cu suma de 83.298,90 lei fără TVA, ca urmare a aplicării formulei de ajustare de la clauza 22 din contract (valoare ajustată preț aferent situației de lucrări nr. 11), se arată în anunțul de pe portalul achizițiilor publice.



Vă reamintim, pe 30 martie 2021, a fost eliberată Autorizația de Construire nr. 316 necesară pentru pentru salvarea și punerea în valoare a Mormântului Pictat Hypogeu.

Contractul are ca obiect principalele activități: servicii elaborare documentaţie tehnică, servicii de proiectare (fazele CU, DTAC, DTOE, DTAD, PT+CS+DE); documentații tehnice pentru obținere avize, acorduri si autorizații şi documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire aferente obiectivului de investiții; asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor (inclusiv fazele determinante și omisiunile din proiect) și execuție lucrări propuse conform DALI/SF și conform proiectului tehnic – lucrări de construcții, inclusiv utilaje, echipamente și dotările aferente pentru: lucrări de bază - conservare, consolidare, restaurare, pictură murală, etc.; realizare punct informare; spații funcționale, amenajare peisagistică; lucrări de instalaţii (instalația electrică, instalația sanitară și de stingere incendiu, termo-ventilație, etc.); măsuri de interpretare, prezentare și îmbunătățire a accesibilității necesare de efectuat în urma lucrărilor de bază (utilaje, echipamente și dotări aferente); lucrări de construcţii şi instalaţii aferente organizării de şantier.

Valoarea totală inițală a achiziției (fără TVA) era de 4.556.450 lei.

Câștigătorul licitației este Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L.

Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L., este Sucursala din Bucureşti a unei firme din Napoli, înfiinţată în 2017.
Împuternicit să reprezinte firma în activităţile economice şi financiare este italianul Dario Bifulco.

În anul 2020, societatea a avut un profit brut de 96.096 lei şi o cifră de afaceri de 2.401.522 lei și 3 angajați, potrivit www.termene.ro.
Compania face parte și din consorțiul ce și-a adjudecat lucrările de reabilitare a Cetății Carsium, alături de Actaeon Invest.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ce se construiește Cum arată șantierul de la Mormântul Pictat Hypogeu. Când încep lucrările?



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii