Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitarea și modernizarea iluminatului public ale Zonei Metropolitane Constanța va fi făcută de Luxten Lighting Company SA (document)

ro

29 Aug, 2015 16:32 3097 Marime text

Descarca document: iluminat%20(document).pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eu 16 Nov, 2015 10:18 Finalizare sistem iluminat public si asfaltare strazi, parca era vorba... De asfaltare nu se mai spune nimic. Pe strada Rapsodiei la ora asta inca nu s-a montat niciun stalp, ce sa mai vorbim de asfaltare sau finisaje, asta cu o luna inainte de termenul de finalizare al proiectului. Va bateti joc de noi?! Ati conditionat asfaltarea strazilor din cartierul Compozitori fata de instalarea sistemului de iluminat public : va fac cunoscut d-nule Primar, faptul ca cele doua activitati nu au nicio legatura una cu cealalta : santurile (daca se pot numi asa) au fost realizate pe langa casele oamenilor, eventual pe zona de trotuar (asa cum ar trebui sa existe intr-un ORAS), si nu pe suprafata carosabila. In cartierul Compozitori, ca exemplu, nu se mai lucreaza de 1 luna (s-a lucrat cam 2-3 saptamani sa se sape un ,,sant'' si sa se monteze cativa stalpi pe UNELE strazi - nu toate), pamantul rezultat in urma sapaturilor a fost aruncat pe strazi, asta ca ploile care vor urma sa produca o mocirla adevarata. Pentru reprezentantii autoritatii contractante si a castigatorului Luxten : ne puteti raspunde cu 1 luna inainte de finalizarea proiectului cand se va finaliza iluminatul public si cand vor fi asfaltate strazile in cartierul Compozitori ?
  • Eu 16 Nov, 2015 10:03 Finalizare sistem iluminat public si asfaltare strazi, parca era vorba... De asfaltare nu se mai spune nimic. Pe strada Rapsodiei la ora asta inca nu s-a montat niciun stalp, ce sa mai vorbim de asfaltare sau finisaje, asta cu o luna inainte de termenul de finalizare al proiectului. Va bateti joc de noi?! Ati conditionat asfaltarea strazilor din cartierul Compozitori fata de instalarea sistemului de iluminat public : va fac cunoscut d-nule Primar, faptul ca cele doua activitati nu au nicio legatura una cu cealalta : santurile (daca se pot numi asa) au fost realizate pe langa casele oamenilor, eventual pe zona de trotuar (asa cum ar trebui sa existe intr-un ORAS), si nu pe suprafata carosabila. In cartierul Compozitori, ca exemplu, nu se mai lucreaza de 1 luna (s-a lucrat cam 2-3 saptamani sa se sape un ,,sant'' si sa se monteze cativa stalpi pe UNELE strazi - nu toate), pamantul rezultat in urma sapaturilor a fost aruncat pe strazi, asta ca ploile care vor urma sa produca o mocirla adevarata. Pentru reprezentantii autoritatii contractante si a castigatorului Luxten : ne puteti raspunde cu 1 luna inainte de finalizarea proiectului cand se va finaliza iluminatul public si cand vor fi asfaltate strazile in cartierul Compozitori ?