Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii desfășurate de polițiști în județul Constanța Șofer drogat, depistat pe strada Aviatorilor din Tuzla. Ce alte nereguli au mai constatat oamenii legii

ro

11 Nov, 2021 15:09 3247 Marime text
  • Razii desfășurate de polițiștii constănțeni
Polițiștii constănțeni au efectuat razii în mai multe localități. 

În activități au fost angrenați și jandarmii constănțeni.

Oficial de la IPJ Constanța 

În seara de 10 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier, Serviciului Acțiuni Speciale și cei ai Poliției municipiului Mangalia, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a faptelor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și a cauzelor generatoare de accidente rutiere, pe raza Secției 3 Rurală Mangalia.

În acest context, au fost legitimate aproximativ 140 de persoane și au fost controlate 80 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 20 de operatori economici, cu privire la respectarea prevederilor Legii 55/2020.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.000 de lei, dintre care 19 la Legea 55/2020 și 15 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri au constatat o infracțiune la regimul rutier.

Astfel, în jurul orei 19.45, un bărbat a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe strada Aviatorilor din comuna Tuzla, fiind sub influența unor substanțe. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța THC.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive.

În activități au fost angrenați și jandarmii constănțeni.

La data de 10 noiembrie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului.

Astfel, au fost legitimate peste 90 de persoane și au fost controlate aproximativ 60 de autovehicule.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.700 de lei.

În acțiuni au fost angrenați jandarmi constănțeni.


Sursa foto (cu rol ilustrativ) : Facebook/ Poliția Română 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii