Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:11 24 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protecția Copilului Constanța, contract cu o firmă din Cernavodă pentru renovarea Centrului de Zi de Recuperare Constanța

ro

18 Jan, 2023 00:00 1457 Marime text
  • Firma care se va ocupa de lucrări este Giorox Activ SRL din Cernavodă.
  • Se mai precizează în documentele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit, prin procedura simplificată, contractul privind lucrările de reparații generale și renovare la Centrul de Zi de Recuperare situat în strada Horia Agarici nr. 5, din Constanța.
 
Firma care se va ocupa de lucrări este Giorox Activ SRL din Cernavodă.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că au fost depuse patru oferte, fiind desemnată câștigătoare oferta societății din Cernavodă, iar contractul fiind încheiat pe 12 ianuarie 2023.
 
Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 220.577,51 de lei, suma estimată inițial fiind aceeași.
 
Se mai precizează în documentele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că lucrările ce urmează a se executa sunt: „- se vor demonta elementele de acoperiș existent. - se vor repara tencuielile interioare, se vor desface postamentele de beton, se va finisa cu glet și se va aplica vopsea lavabilă de interior. - se va monta placaj nou de parchet laminat în camera în care se va monta centrala de monitorizare - se vor desface placajele de faianță și gresie existente - se vor monta placaje de gresie și faianță noi în cele 6 grupuri sanitare de la parter - se vor monta obiecte sanitare în băile de la parter și în cele două grupuri sanitare de la etaj - se vor instala corpuri de iluminat în grupurile sanitare de la parter, se vor instala corpuri de iluminat la ieșirile din centru, se vor instala lămpi de semnalizare EXIT min 3h pe căile de evacuare, se vor instala întrerupatoare și prize. - se vor monta uși la grupurile sanitare parter, la trecerile dintre holurile de la parter, precum și la cabinetele psihologice, la cabinetele de ergoterapie și logopedie“.
 
Totodată, se mai arată că „ușile de la camera centralei de monitorizare IDSAI și ușile de la scările de evacuare vor fi uși rezistente la foc 60min. La ușile de evacuare se vor monta autoînchideri. - se vor demola pereții de pe holurile de evacuare și vor fi reconstruiți din rigips rezistent la foc cu agrement din partea firmei furnizoare. - se va demonta acoperișul de eternită și tavanul din OSB de la magazia coloanei auto și se va monta acoperis tip sandwich. - se va demonta tavanul magaziei în vederea ignifugării elementelor de acoperiș, se va construi un caroiaj metalic pe care se va sprijini noul tavan din rigips rezistent la foc, pereții interiori ai magaziei se vor placa cu rigips rezistent la foc. Toate elementele din rigips rezistent la foc vor avea agrement din partea firmei furnizoare“.
 

Despre Giorox Activ SRL
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 17 ianuarie 2023, arată că societatea Giorox Activ a fost înființată în 2019, iar sediul social se află în Cernavodă, pe strada 9 Mai.
 
Obiectul de activitate al societății este reprezentat de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, asociatul majoritar și, totodată, administratorul societății este Nicolae Topalu, iar restul părților sociale sunt deținute de Claudia Topalu.
 
Numele lui Nicolae Topalu figurează și în societatea Concret Construct Serv SRL Constanța, iar cel al Claudiei Topalu mai apare și în Top Nic Power SRL Constanța și Topalu Claudia Întreprindere Individuală.


Pentru a reveni la Giorox Activ, societatea a declarat în 2021 53 de angajați, profit peste 1,02 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,76 de milioane de lei, toate valoarile fiind într-o creștere însemnată față de cele înregistrate în anul anterior.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Trei firme au semnat un acord cadru cu DGASPC Tulcea pentru livrarea de alimente. Despre cine este vorba (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii