Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:45 28 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prosoft++ SRL, contract de 300.000 de lei pentru soluții IT pentru Registrul Agricol al CJC

ro

31 Mar, 2020 00:00 1807 Marime text


Contractul de „Servicii de mentenanţă software în perioada de durabilitate a proiectelor: “Soluții informatice integrate în administrația publică locală - Registrul Agricol-Parteneriat 1”, cod SMIS 48383 şi cod SMIS 48386” atribuit de Consiliul Județean Constanța a fost câștigat de o societate comercială din capitală.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 300.000 lei. Potrivit anunțului public pe SICAP, atribuirea s-a făcut fără organizarea unei licitații electronice.
Ofertantul câștigător este Prosoft++ SRL.
 

Prosoft++ SRL, în datele Registrului Comerţului  


Cu sediul social în municipiul Bucureşti, firma a fost fondată în anul 1994. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi în Prosoft++ SRL sunt Ungureanu Costel şi Răuţ Gheorghe, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de realizarea soft-ului la comandă (software orientat client), este Vasilescu Anca Mihaela.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Citește și:

Echipamente IT, licenţe şi programe de specialitate, printre noile achiziţii efectuate de Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (documente)

Pragma Computers SRL şi Prosoft++ SRL, contracte adjudecate de la ACROPO (documente)

M&D Retail Pipera SRL, din Bucureşti, furnizează mobilier de birou Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (document)

ACROPO cumpără licenţe pentru diverse programe IT. Iată ce sumă alocă! (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii