Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proarhitect 2000 SRL va amenaja un laborator de angiografie la Spitalul Judeţean Constanţa

ro

08 Dec, 2015 09:16 2328 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit prin negiciere fără anunţ de participare contractul “Servicii de proiectare amenajare laborator angiografie” ce presupune servicii de arhitectură, de inginerie, de amenajare urbană, servicii conexe de consultanţăp ştiinţifică şi tehnică. Criterial de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Proarhitect 2000 SRL. Estimarea iniţială a valorii contractului a fost de 46.000 lei cu TVA inclus (24%), iar valoarea totală finală a fost de 45.914,69 lei, cu TVA inclus (24%).
 
Proarhitect 2000 SRL, cu sediul social în Constanţa, pe bulevardul Tomis, numărul 143A, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activităţile principale sunt de arhiterctură.
 
Asociaţii firmei sunt Kemal Ghengiomer şi Ruşen Ghengiomer, ambii cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% şi cu funcţii de administratori. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii