Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:20 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proarhitect 2000 SRL va amenaja secția de obstetrică-ginecologie din Spitalul Județean Constanța (document)

ro

13 Feb, 2016 10:14 1267 Marime text

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Servicii de proiectare amenajare secția obstetrică-ginecologie”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Proarhitect 2000 SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 207.200 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 207.119,30 lei fără TVA.
 
Proarhitect 2000 SRL, cu sediul social în Constanţa, pe bulevardul Tomis, numărul 143A, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activităţile principale sunt de arhiterctură.
 
Asociaţii firmei sunt Kemal GhengiomerşiRuşenGhengiomer, ambii cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% şi cu funcţii de administratori.

Anunţul complet al achiziţiei publice poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii