Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:54 25 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Valu lui Traian va construi o grădiniță nouă. Unde va fi localizată (document)

ro

20 Nov, 2021 00:00 2073 Marime text
  • Se construiește o grădiniță nouă în Valu lui Traian
 
Primăria Valu lui Traian a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru execuție lucrări, achiziție utilaje și echipamente tehnologice pentru construire grădiniță, creșă și împrejmuire în cartierul Tineretului – zona lotizată F, în comună.
 
Atribuirea a avut loc pe 2 noiembrie, iar rezultatul final a fost publicat pe 17 noiembrie. Obiectul achiziției constă în realizarea unei construcții cu funcția de grădiniță și creșă, ce cuprinde spațiile necesare unei astfel de unități, precum și amenajarea terenului exterior rămas neconstruit pentru o astfel de funcțiune. Valoare finală a achiziției este de 5.123.092,68 lei. Delta Con SRL este firma câștigătoare.
 

Despre Delta Con SRL

 
Societatea are sediul social în municipiul Dorohoi, pe strada Herta, județul Botoșani, fiind înființată în anul 2005. Asociat unic și administrator este Petru Abătăcesei. Conform confidas, el mai este asociat în Abacipcon SRL, Indagrocom ABC SRL și la Moldova Agroeurorustic SRL. În anul 2020, societatea a raportat 39 de salariați, la o cifră de afaceri de 11.321.711 lei, cu un profit de 1.872.977 lei. Compania Delta Con a încheiat 35 contracte de achiziții publice in valoare totală de 31.253.407,14 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanţa, convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii