Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:28 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tulcea a cumpărat servicii de reparații și întreținere pentru drumurile pietruite din municipiu. Detalii din contract (document)

ro

16 Aug, 2021 21:59 2515 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 1.574.487,39 lei.
Primăria Municipiului Tulcea a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de reparații, întreținere îmbrăcăminte asfaltică și întreținere drumuri pietruite din Municipiul Tulcea.

Contractul a fost atribuit pe 5 august, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 13 august.

Societatea care s-a ocupat de serviciile de reparații, întreținere îmbrăcăminte asfaltică și întreținere drumuri este județul Tulcea – Primăria Municipiului Tulcea.

Obiectul contractului îl constituie achiziția de „Necesitatea execuției lucrărilor de reparații, întreținere îmbrăcăminte asfaltică și întreținere drumuri pietruite din Municipiul Tulcea este dictată de nevoia asigurării unui acces rutier facil, în condiții de siguranță și confort, pentru cetățenii care locuiesc sau tranzitează municipiul.

Executantul este obligat să asigure măsurile organizatorice și tehnologice corespunzătoare pentru respectarea strictă a prevederilor prezentei documentații.

În acest sens, sunt prevăzute următoarele tipuri de lucrări: execuția de plombe, covorașe și covoare bituminoase, trotuare, alei și parcări cu refacerea fundașiilor și a îmbrăcăminșilor, înlocuirea bordurilor uzatemici și mari cu borduri noi, precum și realizarea de îmbrăcăminți provizorii din macadam la drumurile pietruite.

Prin realizarea acestor lucrări se vor îmbunătăți condițiile de transport, se vor diminua costurile de exploatare, impactul asupra mediului va fi redus și se va îmbunătăți semnificativ aspectul estetic și functional al zonelor deservite de străzile reparate.

Lucrările ce urmează a fi executate au ca scop îmbunătățirea parametrilor tehnici, astfel încât circulația rutieră și pietonală în zonele reparate să se desfășoare în condiții mult sporite de siguranță și confort, asigurând accesul facil în zonă al serviciilor publice (salvare, pompieri, administrative) și determinând scăderea costurilor de întreținere în zonă.

Obiectivul Autoritații Contractante este îmbunatațirea infrastructurii, în conformitate cu reglementările impuse prin documentația elaborată de către Autoritatea contractantă și Strategia de dezvoltare a Municipiului Tulcea 2014-2020.

Durata totală a contractului: 31 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, din care:
- 7 luni durata de execuție a lucrărilor;
- 6 luni garanția acordată lucrărilor pentru execuția plombelor și covorașelor;
- 6 luni garanția acordată lucrărilor pentru întreținerea drumurilor pietruite;
- 24 luni garanția acordată lucrărilor pentru execuția covoarelor;
- pentru bordurile montate – termenul corespunzător lucrărilor pe care le încadrează.

Perioada de garanție acordată lucrărilor este perioada cuprinsă între data recepției la terminarea lucrărilor și data recepției finale”.

Valoarea totală a contractului este de 1.574.487,39 lei, iar societatea câștigătoare este KRONSTARR BAU COMPANY.

Despre societatea comercială KRONSTARR BAU COMPANY

Potrivit Confidas, societatea comercială a fost înființată în anul 2008, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1, bulevardul Mircea Eliade.

Asociat este ADENIUM IMOB SRL, cu sediul social în Brașov, România și deține un procent de 100%.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă alte lucrări speciale de construcţii n.c.a.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 42.439.855 lei, profit 7.493.181 lei și un număr mediu de 45 salariați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 17.756.562 lei, profit 565.087 lei și un număr mediu de 19 angajați.

Compania Kronstarr Bau Company S.R.L. a încheiat 2 contracte de achiziții publice in valoare totală de 60.669.478,90 lei, iar una dintre societățile contractante este Primăria Tulcea.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe www.licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii