Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tulcea a atribuit un contract de peste 3 milioane de lei unei firme cu care a mai derulat alte 30 (document)

ro

05 Feb, 2014 00:00 6251 Marime text
Primăria Tulcea continuă lucrările de reabilitare a reţelelor termice secundare din municipiu, etapa a VI-a a acestor lucrări făcând obiectul unui contract în valoare de peste 3 milioane lei.
La sfârşitul lunii ianuarie, a fost publicat anunţul de atribuire al contractului de reabilitare reţele termice secundare etapa a VI-a, municipiul Tulcea. Aşa cum se arată în documentul amintit, la procedura de cerere de ofertă lansată de Primăria Tulcea s-au înscris opt ofertanţi. Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 5.327.912,05 lei.

Dintre cele opt oferte primite, a fost declarată câştigătoare cea a firmei Gaz Control SRL Tulcea, valoarea acesteia fiind de 3.188.425,47 lei. Lucrările care ar trebui executate de aceşti bani sunt de înlocuire a unor reţele termice pentru încălzire şi preparare apă caldă menajeră cu reţele termice de ţeavă preizolată, fragmentarea reţelelor termice existente, acolo unde este posibil, la nivel de scară şi transformarea reţelelor existente în reţele de distribuţie, prin aceste lucrări urmărindu-se realizarea şi contorizarea energiei termice la nivel de scară de bloc, acolo unde acest lucru nu a fost posibil până acum.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma a fost înfiinţată în 2003 şi are ca asociat unic, în prezent, pe Geanina Adriana Gheorghiu, care este şi administratorul societăţii. Aceasta mai figurează ca asociat în SC Serv Instal Proiect SRL şi mai face afaceri şi prin intermediul unui PFA.
La sfârşitul anului 2012 SC Gaz Control SRL Tulcea declarase o cifră de afaceri de 5.508.208 lei, un profit net de 439.346 lei şi 46 de salariaţi.
Firma este una activă în domeniul achiziţiilor publice, ea derulând din 2007 până în prezent, aşa cum arată statistica de pe www.e-achizitii.com, 41 de contracte în valoare de aproximativ 27 milioane lei, dintre acestea 31 fiind derulate numai cu Primăria Municipiului Tulcea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii