Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:49 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria orașului Năvodari a atribuit un contract pentru construirea unui sens giratoriu. Ce firmă va presta serviciile

ro

19 May, 2021 12:43 2071 Marime text
  • Primăria orașului Năvodari a atribuit un contract în urma unei licitații pentru construirea unui sens giratoriu.
  • Executarea lucrărilor presupune realizarea unui sens giratoriu definitiv la intersecția bulevardelor Mamaia Nord și Năvodari pe amplasamentul sensului giratoriu existent provizoriu.

Societatea câștigătoare este Salt Sofya SRL.

Descrierea contractului:

Îndeplinirea contractului presupune  etapa 1 - prestarea serviciului de elaborare a proiectului tehnic; etapa 2 - asistenta tehnica din partea proiectantului; etapa 3 - executie lucrări pentru proiectul ,,construire sens giratoriu pod judetean, tronson ii, lot 2, nr. cadastral 115 874".
Urmare a atribuirii contractului se va proiecta, se va acorda asistenta tehnică si se vor executa lucrări pentru ,,construire sens giratoriu pod judetean, tronson ii, lot 2, nr. cadastral 115 874". Executarea lucrărilor presupune realizarea unui sens giratoriu definitiv la intersecția bulevardelor Mamaia Nord și Năvodari pe amplasamentul sensului giratoriu existent provizoriu. In sensul giratoriu se va construi un monument de 6,60 m înălțime, care se va înscrie în sensul giratoriu cu diametru exterior de 20 m si inel perimetral cu lățimea de 3,5 m. Termenul pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 16 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor sau solicitărilor de participare. Termenul pana la care autoritatea contractanta va răspunde in mod clar si complet solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare in legătura cu documentația de atribuire este de 10 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor sau solicitărilor de participare.
 
Valoarea totală a achiziției este de 846437.23 RON
 
Contractul a fost atribuit la data de 29 ianuarie 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 18 mai 2021.

Salt Sofya, în datele Registrului Comerţului   

Societatea Salt Sofya SRL din Năvodari, a fost înființată în anul 2017, cu sediul social pe strada Frunzelor, nr. 22.

Asociaţi în firmă sunt Iorga Antonio, având o cotă de participare de 99%, şi Iorga Lucian Marian, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%.
Administratorul firmei este Iorga Antonio.

Domeniul de activitate principal este reprezentat de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale

Societatea are un capital social subscris integral vărsat de  5210 lei, compus din 521 acțiuni nominative, iar valoarea unei acţiuni este de  10 lei.
 
SRL-ul cu trei angajați a raportat în 2018, un profit net de 223.000 lei și o cifra de afaceri de 1.073.302 lei.
Cifrele pe anul 2019 arată astfel: un profit de 480493 lei și un număr mediu de 8 angajați. Cifra de afaceri netă: 2.097.177 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii