Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:59 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria orașului Măcin a bătut palma cu o firmă pentru creșterea eficienței energetice. Detalii din contract (document)

ro

10 Oct, 2021 19:16 1547 Marime text
  • Primăria orașului Măcin a organizat o licitație publică.
  • Societatea câștigătoare este TLD SOLUTION GRUP SRL.
  • Valoarea  contractului este de 10330707.89  lei.

Contractul a fost atribuit la data de 30 septembrie 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 1 octombrie 2021.

Contractul se referă la proiectare, execuție lucrări și asistență tehnica din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrarilor, pentru obiectivul de investiții: "Cresterea eficienței energetice în cadrul clădirilor publice UAT Macin, respectiv Spitalul Orasenesc Macin".

Tipul procedurii-procedură simplificată.

Descrierea contractului

Descriere: Obiectivul contractului îl reprezintă creșterea eficientei energetice a clădirii în care funcționează Spitalul Orășenesc Măcin. Contractul vă cuprinde:

A. Servicii de proiectare, care cuprind Documentații tehnice pentru obținerea avizelor, acordurilor, autorizațiilor, DTAC, PT și detalii de execuție (memorii tehnice, breviare de calcul , caiete de sarcini, liste cu cantități de lucrări, piese desenate);

B. Asistenta tehnica din partea proiectantului , pe parcursul execuției lucrărilor.

C Execuția lucrărilor descrise după cum urmează: - Lucrări de reabilitare termica a elementelor de anvelopa a clădirii; - Lucrări de reabilitare termica a sistemului de încălzire și a sistemului de furnizare a apei calde menajere; - Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice, pentru consum propriu; - instalarea unui sistem de climatizare și ventilare mecanica, pentru asigurarea calității aerului interior; - liucrari de reabilitare și modernizare a instalațiilor de iluminat în clădiri; - sisteme de management energetic integrat pentru clădiri și alte activități care conduc la realizarea obiectivelor proiectului; - lucrări conexe care contribuie la implementarea proiectului de creștere a eficientei energetice.


Durata contractului: max 21 de luni, din care:

maxim 6 luni pentru proiectare

- maxim15 luni pentru execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului.

Despre societatea câștigătoare

TLD SOLUTION GRUP SRL


Societatea TLD SOLUTION GRUP SRL a fost înființată în anul 2019 și are sediul satul Hințești, comuna Moșoaia, județul Argeș.

Firma se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.302.859  lei, un profit net de 224.457  lei și un număr de doi angajați.
 
Potrivit confidas.ro, asociații firmei sunt Luminița Cristea și Andreea Elena Poșircă, fiecare având o cotă de participare de 50%. Cele două sunt și administratorii firmei.

Compania Tld Solution Grup S.R.L. a încheiat 4 contracte de achiziții publice in valoare totală de 7.521.455,54 lei.

Sursă informații:

Confidas.ro


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii