Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:47 23 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia, contract cu o firmă din Breaza. Cine va monta platformele pentru colectare selectivă în sudul litoralului?

ro

30 Sep, 2020 00:00 1960 Marime text
 
  • Primăria Mangalia a achiziționat prin cumpărare directă serviciul amenajare și montare platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor
  • Câștigător este societatea Lavitex Prod SRL din Prahova
  • Valoarea contractului este 436.882.27 lei fără TVA
 
 
 
Primăria Mangalia a achiziționat prin cumpărare directă serviciul amenajare și montare platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor. 
Câștigător este societatea Lavitex Prod SRL, cu sediul social în localitatea Breaza, Prahova.
Contractul prevede lucrări de construcție, achizitie și montaj platforme modulare, supraterane închise pentru colectarea deșeurilor menajere și selective.
Valoarea contractului este 436.882.27 lei fără TVA.
 

Lavitex Prod, în datele Registrului Comerţului

 
Lavitex Prod SRL a luat fiinţă în anul 1995, cu sediul social în localitatea Breaza, judeţul Prahova, şi un capital social de 1.500.200 de lei. Asociaţi în firmă sunt Valeriu Chivu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5 procente, şi Lilea Chivu, care are o cotă de participare de 95%. Ambii au şi calitatea de administratori în societate. Activitatea principală a firmei este fabricarea altor maşini şi utilaje specifice.
 
Facem menţiunea că acesta este cel de-al doilea contract încheiat anul acesta în municipalitatea din Constanţa şi societatea Lavitex Prod SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii