Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Isaccea cumpără autospecială de pompieri de la o firmă din București

ro

16 Dec, 2020 00:00 3342 Marime text
  • O firmă din București va livra o mașină de pompieri pentru Primăria Isaccea
  • Achiziția este în cadrul proiectului „Sistem integrat de pregătire pentru situații de urgență în Delta Dunării”
 
Primăria localității Isaccea, județul Tulcea, a atribuit un contract, în urma unei licitații pentru achiziția de autospecială pompieri în cadrul proiectului „Sistem integrat de pregătire pentru situații de urgență în Delta Dunării”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 26 noiembrie 2020, iar pe 14 decembrie a apărut pe licitatiapublica.ro. Investitia constă în achiziționarea unei autospeciale pentru situații de urgență pentru stingerea incendiilor, inclusiv dotări și echipamente, conform celor prevăzute în Caietul de sarcini, parte integrantă a documentației de atribuire. Valoarea finală este de 974.880 lei. Romprim SRL este firma care a câștigat licitația.
 
Romprim SA, în datele Registrului Comerţului
 
Cu sediul social în Bucureşti, Romprim SA a fost înfiinţată în anul 1991. Capitalul social subscris, de 12.071.598 de lei, integral vărsat, este compus din 1.420.188 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 8,5 lei. Romprim SA este deţinută de Listă Acţionari. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de fabricarea autovehiculelor de transport rutier, sunt: Stancov Alexandru Adrian Cătălin - vicepreşedinte consiliu de administraţie, Mihăilă Adrian - preşedinte consiliu de administraţie, Creţoiu Adrian - administrator, Radu Lucianu - director general. Cenzor este societatea 3B Expert Audit SRL, reprezentată prin Badiu Anişoara Adriana.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii