Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Eforie cumpără ambarcațiune de salvare folosită în scopul salvarii vieții pe mare în Asia, Europa și Africa de Sud

ro

25 Feb, 2024 10:03 587 Marime text
 
 
  • Lifeguard PRO SRL (fondată în 2023) are sediul pe bulevardul Muncii, din Techirghiol, județ Constanța, se ocupă de activități de servicii anexe transportului pe apă.
 
Orașul Eforie (Consiliul Local Eforie) cumpără ambarcatiune sea ranger de la SC Lifeguard Pro SRL
 
Valoarea achiziției este de 269.374 de lei (54.122,68 euro)
 
Descriere
 
Ambarcațiune de salvare fabricată în Suedia de compania Safe At Sea, folosită în scopul salvarii vieții pe mare în Asia, Europa și Africa de Sud.
 
Conform licitatiapublica.ro, SC Lifeguard Pro SRL a încheiat un singur contract prim cumpărare directă în județul Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, SC Lifeguard PRO SRL (fondată în 2023) are sediul pe bulevardul Muncii, din Techirghiol, județ Constanța, se ocupă de activități de servicii anexe transportului pe apă.
 
Lifeguard PRO SRL este controlată de Vatamanescu Crina Florentina, asociat unic și administrator, mai apare în Carla Tour SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
 
Firma Lifeguard Pro, înființată la Constanța. Cu ce se ocupă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii