Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cuza Vodă a delegat către Iridex Group Salubrizare activitățile de colectare și transport deșeuri menajere și din activități comerciale (DOCUMENTE)

ro

26 May, 2023 00:00 1415 Marime text
  • Asociații Iridex Group Salubrizare sunt Iridex Group, reprezentată de Florin Pascu, societatea Servicii Salubritate București, reprezentată de Cristian Pascu, și Olga Anghel
  • Valoarea contractului este de 972.298,25 lei fără TVA
  • Reamintim, la începutul anului, UAT Cuza Vodă a atribuit aceleiași societăți și contractul de delegare a gestiunii activităților de sortare, tratare mecano biologica și depozitare a deșeurilor din localitate în valoare de 456.902.53 lei fără TVA
  • Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 342 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 198.077.327,53 de lei, potrivit www.confidas.ro
  • În 2021, compania a avut peste 1.100 de angajați, profit de 9.512.528 lei și o cifră de afaceri de 100.059.352 lei
 
 
Comuna Cuza Vodă din județul Constanța a atribuit un nou contract companiei Iridex Group Salubrizare SRL.

Este vorba despre servicii de delegare a gestiunii activității de colectare separată și transportul separat al deșeurilor menajere și al deșeurilor similare provenind din activități comerciale din industrie și instituții, inclusiv fracții colectate separat.

Valoarea contractului este de 972.298,25 lei fără TVA.
 
Reamintim, la începutul anului, UAT Cuza Vodă a atribuit aceleiași societăți și contractul de delegare a gestiunii activităților de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor din localitate în valoare de 456.902.53 lei fără TVA.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Asociații Iridex Group Salubrizare sunt Iridex Group, reprezentată de Florin Pascu, societatea Servicii Salubritate București, reprezentată de Cristian Pascu, și Olga Anghel.
 
Firma Iridex Group Salubrizare și-a schimbat sediul din comuna Costinești, satul Schitu, în București, Sectorul 1, Șoseaua București - Ploiești.
Potrivit www.Confidas.ro, Iridex Group Salubrizare a fost înființată în 2008 și se ocupă de „colectarea deșeurilor nepericuloase“.
 
Administrator și director general este Dan Tiberiu Anghel.
 
Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 342 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 198.077.327,53 de lei, potrivit www.confidas.ro.
 
În 2021, compania a avut peste 1.100 de angajați, profit de 9.512.528 lei și o cifră de afaceri de 100.059.352 lei.
 
Iridex Group Salubrizare a mai încheiat contracte similare cu UAT-urile Siliștea, Târgușor, Crucea, Mircea Vodă, 23 August și Ciocârlia.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Iridex Group Salubrizare a câștigat și contractul de delegare a gestiunii deșeurilor în comuna Cuza Vodă din județul Constanța (DOCUMENTE)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii