Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța va achiziționa 28 de autoturisme în sistem leasing pentru Poliția Locală. Valoarea contractului (document)

ro

31 Jan, 2018 16:14 2066 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a încheiat un contract de furnizare autoturisme cu societatea RCI Finantare Romania SRL. Valoarea finală a contractului este de 801.764,24 lei, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Denumirea contractului, potrivit licitatiapublica.ro este ”achiziția unui număr de 28 autovehicule în sistem leasing operațional cu durată de 4 ani.”

Descrierea succintă a contractului : achiziționarea în sistem leasing operațional cu durată de 48 luni de autovehicule pentru transport persoane, având ca scop funcționarea în bune condiții a Direcției Poliției Locale din cadrul Primăriei Municipiului Constanța. Contractul de leasing operațional se va încheia având în vedere o distanță totală parcursă de 120.000 km / autovehicul / 48 luni. Cantitate necesară - 28 autovehicule. Autovehiculele vor fi achiziționate în cinci loturi distincte ale căror caracteristici sunt specificate în caietul de sarcini.


Despre societatea câștigătoare

Potrivit Ministerului Finanțelor, societatea RCI Finantare Romania SRL a fost înregistrată în anul 2000, în București, sector 1.

Pentru anul fiscal 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri de 59.922.678 lei, un profit de 15.228.070 lei și un număr de 14 salariați. Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN este : ”activități de închiriere și leasing cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare”.

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, consultat la data de 31 ianuarie 2018, societatea are un capital social subscris de 727.920 lei, integral vărsat, compus din 6066 părți sociale, fiecare a câte 120 lei.

Asociații societății sunt RCI Banque SA, cu sediul social în Franța, Sainlot  Sylvie Jeanine Gisele, cetățean francez și Gregory Hasse, cetățean francez.



Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii