Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța și Eco Fire Sistems au bătut palma în cadrul unui contract privind tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase (DOCUMENT)

ro

04 Mar, 2023 00:00 1847 Marime text
  • Valoarea contractului valabil 12 luni este de 92.400 lei fără TVA
  • Potrivit Confidas.ro, compania Eco Fire Sistems a fost înființată în 2001 și are sediul social în Lumina, Sola A 314 1/1, având ca obiect de activitate „tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase“
  • Pachetul majoritar de acțiuni este deținut de Sandu Ionel Popescu, acesta fiind și administratorul firmei, iar restul de 15% îi revine Nicoletei Luminița Popescu
  • Cifrele Eco Fire Sistems pe ultimul an arată o creștere a numărului angajaților (ajuns la 77) și a cifrei de afaceri (ajunsă la 37,4 milioane de lei), dar o scădere a profitului, care s-a situat la 4,01 milioane de lei în 2021, față de 5,05 milioane de lei în 2020
  • Firma are mai multe puncte de lucru în diferite județe din țară, printre care Teleorman, Bihor, Olt, dar și Gorj
 
 
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciul de ridicare, transport şi neutralizare deşeuri de origine animală.
Valoarea contractului încheiat pe 12 luni este de 92.400 lei fără TVA.
 

Despre Eco Fire Sistems

Numele companiei Eco Fire Sistems este binecunoscut pe piața de colectare a deșeurilor din Dobrogea, dar și din țară.
 
Cu peste 1.200 de contracte publice, firma are un profit net raportat pe ultimul an de peste patru milioane de lei, majoritatea contractelor încheiate cu instituțiile publice vizând colectarea deșeurilor.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Eco Fire Sistems a fost înființată în 2001 și are sediul social în Lumina, Sola A 314 1/1, având ca obiect de activitate „tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase“.
 
Pachetul majoritar de acțiuni este deținut de Sandu Ionel Popescu, acesta fiind și administratorul firmei, iar restul de 15% îi revine Nicoletei Luminița Popescu.
 
Cifrele Eco Fire Sistems arată în 2021 o creștere a numărului angajaților (ajuns la 77) și a cifrei de afaceri (ajunsă la 37,4 milioane de lei), dar o scădere a profitului, care s-a situat la 4,01 milioane de lei în 2021, față de 5,05 milioane de lei în 2020.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în diferite județe din țară, printre care Teleorman, Bihor, Olt, dar și Gorj.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Eco Fire Sistems SRL a încheiat 1.202 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 103.804.829,75 de lei.
 
La Constanța, compania se ocupă de deșeurile Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, de cele ale centrelor de vaccinare.
 
De asemenea, compania se ocupă de deșeurile Spitalului Militar Constanța, ale Spitalului Cernavodă, dar și ale Spitalului de Boli Infecțioase din Galați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Acord-cadru pentru deșeurile biologice periculoase de la Spitalul Județean Constanța. Cine primește 380.000 de euro (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii