Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța plătește peste 2 milioane de lei pentru actualizarea Planurilor Urbanistice din Peninsulă, zona centrală și din cartierele Tomis I – Tomis II (DOCUMENTE)

ro

20 Dec, 2022 00:00 1752 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției pe cele trei loturi a fost de 2.178.000 lei
  • Câștigătorii contractelor pe cele trei loturi sunt: Agorapolis SRL și Raumplan Design SRL
  • Compania Agorapolis SRL a încheiat alte 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind: Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL
  • Potrivit www.confidas.ro, compania Raumplan Design SRL figurează cu 32 de contracte din achiziții publice în valoare de 3.573.883,42 lei

 
Primăria municipiului Constanța a atribuit contractul de servicii de proiectare în vederea elaborării și întocmirii documentației de urbanism plan urbanistic zonal, în municipiul Constanța: Lot 1: actualizare PUZ reabilitarea și revitalizarea zonei peninsulare a municipiului Constanța, aprobat prin HCL nr. 416/2003; Lot 2: Elaborare PUZ zona centrală a municipiului Constanța și Lot 3: Elaborare PUZ cartierele Tomis I - Tomis II, municipiul Constanța.

Valoarea totală a achiziției pe cele trei loturi a fost de 2.178.000 lei.

Câștigătorii contractelor pe cele trei loturi sunt: Agorapolis SRL și Raumplan Design SRL.
 
Despre Agorapolis SRL
 
Firma are sediul în Constanța. Unic asociat și administratorul este Mihaela Pușnava.

Pușnava mai apare și în Agorapolis Graphic Design SRL, iar în trecut a figurat în Poppy's Friends SRL – radiată.
 
Compania Agorapolis SRL a încheiat alte 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind: Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL.

În anul 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.345.875 de lei, un profit net de 153.737 de lei și cinci angajați.
 
În luna septembrie, același SRL a primit de la Primăria Constanța și contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor de elaborare studii de teren, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu pedologic, studiu hidrologic pentru obiectivul de investiții „Construire parc DN 3C din Municipiul Constanța“ pentru suma de 50.000 de lei, fără TVA.

Recent, Primăria Constanța a atribuit prin cumpărare directă contractul pentru Serviciul de Elaborare documentație tehnico-economică parc Soveja și reconfigurare circulație, etapa studiu de fezabilitate. Studiul pentru amenajare spațiu public situat la intersecția str. Soveja cu str. Ștefăniță Vodă - amenajare peisagistică – parc Soveja și reconfigurare circulație va fi realizat de Agorapolis SRL pentru 134.000 lei, respectiv 27.629 euro.
  
În august 2017, Primăria Constanţa a atribuit firmei Agorapolis contractul pentru elaborarea strategiei de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiu – cost 85.000 de lei fără TVA.

Despre Raumplan Design SRL
 
Înfiinţată în anul 2008, firma are sediul social în Bucureşti, strada Traian Popovici.

Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale.

Societatea este deţinută de Dănuţ Titi Moţcanu, Mădălina Moţcanu Dumitrescu,  Mihai Alexandru Moţcanu Dumitrescu și Dumitru Teodor Dumitrescu.

Fiecare asociat deţine 25% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de arhitectură, este Dumitru Teodor Dumitrescu.

Cifra de afaceri a fost de 930.192 lei în anul 2021, cu un profit de 181.644 lei, după 14 ani de activitate.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 55% și a raportat un număr de 3 angajați în anul 2021.
Potrivit www.confidas.ro, compania Raumplan Design SRL figurează cu 32 de contracte din achiziții publice în valoare de 3.573.883,42 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.  
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Realizarea expertizei tehnice la Casa Ion Bănescu de pe bulevardul Tomis a fost câștigată de High Construct Project (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii