Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:54 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a atribuit serviciul de evaluare a unor bunuri imobile. Vezi cine sunt!

ro

21 Apr, 2022 00:00 2461 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit serviciul de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau clădiri) proprietate privată a municipiului Constanța (Lot 1), precum și bunuri imobile aparţinând domeniului public al municipiului Constanța, aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat (Lot 2)
  • Contractul pentru lotul 1 a fost câștigat de Evex SRL iar valoarea acestuia este de 320.000 lei
  • Valoarea contractului pentru lotul 2 este de 250.560 lei iar câștigător este Primoval SRL

 
Primăria Constanța a atribuit serviciul de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau clădiri) proprietate privată a municipiului Constanța (Lot 1), precum și bunuri imobile aparţinând domeniului public al municipiului Constanța, aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat (Lot 2).

Obiectul prezentului contract de achiziție publică constă în achiziția serviciului de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau clădiri) proprietate privată a municipiului Constanța (Lot 1), precum și bunuri imobile aparţinând domeniului public al municipiului Constanța, aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat (Lot 2).

Contractul pentru lotul 1 a fost câștigat de Evex SRL cu sediul social în Bacău, pe strada Aviatorilor nr.3B iar valoarea acestuia este de 320.000 lei.
Societatea îl are ca unic asociat și administrator pe Gheorghe V. Pâsoi.
 
Potrivit www.confidas.ro, firma a raportat pentru anul 2000 o cifră de afaceri de 365.818 lei, un profit de 99.980 lei, datorii de 22.546 lei la un număr de 2 angajați.
 
Valoarea contractului pentru lotul 2 este de 250.560 lei iar câștigător este Primoval SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Dunării.
Înfiinţată în anul 2004, societatea are sediul social în municipiul Constanţa.

Firma este controlată de Chirigiu Daniela Maria, cu 30% din capitalul social, şi Şerban Costel Cătălin, cu 70% din capitalul social. Chirigiu Daniela Maria este administratorul societăţii, care se ocupă de consultanţă pentru afaceri şi management.

În anul fiscal 2020, societatea cu 2 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 273.092 de lei şi un profit de 63.411 de lei.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 38 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.680.150,75 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanța, Comuna Limanu, Comuna Bărăganu.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


High Construct Project face auditul energetic pentru blocurile pe care municipalitatea încearcă să le reabiliteze termic prin PNRR
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii