Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a atribuit un contract în cadrul unui proiect regional în domeniul culturii

ro

12 Aug, 2021 00:00 2751 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un contract de furnizare de consumabile pentru ceramică și cuptor pentru ceramică, în cadrul proiectului "Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin"
  • Furnizorul este Lucas Impex SRL cu sediul social în Tulcea, administrată de Dan Caramangiu
  • Valoarea proiectului este de 42.563 lei fără TVA
  • Consiliul Local Municipal a aprobat în aprilie 2020 participarea municipiului Constanța ca partener în cadrul proiectului „Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin” (Dezvoltarea Industriilor Culturale și Creative în Bazinul Mării Negre)
  • Perioada de implementare este de 24 de luni, respectiv 1 aprilie 2020 – 31 martie 2022
 

 
Primăria Constanța a încheiat un contract de furnizare de consumabile pentru ceramică și cuptor pentru ceramică, în cadrul proiectului "Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim CREA-CENTERS", cu numărul de înregistrare BSB-757.
Furnizorul este Lucas Impex SRL cu sediul social în Tulcea, administrată de Dan Caramangiu, vezi secțiunea "documente".

Valoarea proiectului este de 42.563 lei fără TVA în conformitate cu oferta financiară.

Durata contractului este de 90 de zile.

Consiliul Local Municipal a aprobat în aprilie 2020 participarea Municipiului Constanța ca partener în cadrul proiectului „Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin” (Dezvoltarea Industriilor Culturale și Creative în Bazinul Mării Negre), acronim CREA-CENTER, cu numărul de înregistrare BSB-757” și a cheltuielilor legate de proiect în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

Conform proiectului, se aprobă participarea municipalității în cadrul acestuia, dar și cheltuielile legate de proiect, respectiv contribuția proprie, în cuantum de 8% din valoarea cheltuielilor eligibile ce îi revin din bugetul proiectului, costurile neeligibile și conexe aferente proiectului, precum și asigurarea resurselor financiare necesare implementării optime a proiectului în condițiile rambursării/decontării ulterioare a cheltuielilor din instrumente structurale.

Prin implementarea acestui proiect se urmărește dezvoltarea unor structuri și rețele în Bazinul Mării Negre, pentru designeri, antreprenori, academicieni și artiști din discipline diverse, care operează în domeniul industriilor culturale și creative, furnizează un mediu de creație, facilitează transferul de cunoștințe și tehnologie, dezvoltă cooperarea cu investitorii și clienții și oferă produse și servicii rețelelor globale.
Parteneri în cadrul proiectului sunt municipalitatea Cekmekoy (Turcia) – lideri, Asociația Ucraineană a Centrului de Sprijin pentru Afaceri (Ucraina), Municipalitatea Constanța, Municipalitatea Nestos (Grecia) și Municipalitatea Byala (Bulgaria).

Perioada de implementare este de 24 de luni, respectiv 1 aprilie 2020 – 31 martie 2022.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

Citește și: 
 
Cine va livra echipamentele, în cadrul proiectului „Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim Crea-Centers“ derulat de Primăria Constanța? (documente)

Primăria Constanța, partener într-un proiect regional în domeniul culturii. Ce alte țări sunt implicate (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii