Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Comunei Grindu, județul Tulcea, a achiziționat un tractor. Detalii din contract (document)

ro

03 Sep, 2021 10:36 1762 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 259.990 lei.
Comuna Grindu, județul Tulcea a a organizat o licitație pentru achiziția de tractor și accesorii pentru tractor: încărcător frontal, retroexcavator și remorcă.

Contractul a fost atribuit pe 24 august, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 2 septembrie.

Societatea care s-a ocupat de achiziția de tractor și accesorii pentru tractor este Comuna Grindu, județul Tulcea.

Obiectul contractului îl constituie „achiziție tractor și accesorii pentru tractor: încărcător frontal, retroexcavator și remorcă - comuna Grindu județul Tulcea”.

În masura în care solicitările de clarificări au fost adresate în termenul precizat în documentație, termenul de raspuns al autorității contractante la solicitările de clarificări este de 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data-limită de depunere a ofertelor este de 10 zile.

Valoarea totală a contractului este de 259.990 lei, iar societatea câștigătoare este CRISMONI GENERAL COM.

Despre societatea comercială

Potrivit Confidas, societatea comercială CRISMONI GENERAL COM a fost înființată în anul 1996, cu sediul social în Sat Ştefăneştii de Jos, Comuna Ştefăneştii de Jos, Şos. Ştefăneşti.

Asociați sunt Soare Sorina Mihaela cu un procent de 55 % și Soare Petrică cu un procent de 45 %.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 9.209.629 lei, profit 414.379 lei și un număr mediu de 2 salariați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 7.667.411 lei, profit 8.105 lei și un număr mediu de un angajat.

Compania Crismoni General Com S.R.L. a încheiat 111 contracte de achiziții publice in valoare totală de 23.359.099,07 lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii