Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Cumpăna a cumpărat două autospeciale de colectare deșeuri (document)

ro

17 Aug, 2021 00:00 2974 Marime text
  • Primăria comunei Cumpăna a achiziționat două autospeciale de colectare deșeuri
 
Primăria comunei Cumpăna a atribut un contract, în urma unei licitații publice pentru furnizarea a două autospeciale colectare deșeuri în cadrul proiectului „Eficientizare sistem colectare deșeuri în comuna Cumpăna, județul Constanța”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 11 august 2021. Vor fi furnizate și puse în funcțiune următoarele produse, conform caietului de sarcini:
- 1 autospecială cu suprastructură compactoare, cu capacitatea de 16 mc - ce va asigura colectarea deșeurilor de pe străzile principale ale localității
- 1 autospecială colectoare, cu capacitatea de 8 mc - ce va asigura colectarea deșeurilor de pe străzile secundare ale localității.
 
Valoarea finală a achiziției este de 795.600 lei, iar firma câștigătoare este Grădinariu Import Export SRL.
 

Grădinariu Import Export SRL, în datele Registrului Comerțului



Înființată în anul 1994, societatea are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 280.200 de lei, integral vărsat, este compus din 28.020 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Grădinariu Import Export SRL este controlată de Grădinariu Radu, cu 10% din capitalul social și Grădinariu Andrei-Călin, cu 90% din capitalul social. Cel din urmă este și administratorul societății. În anul 2020, firma a raportat 49 de salariați, la o cifră de afaceri de 281.112.552 lei, cu un profit de 19.103.078 lei.
 
Potrivit Confidas.ro, Grădinariu Import Export SRL este asociat în firma Eurobody Hydraulics SRL (78%), Grădinariu Andrei Călin este administrator la Eurobody Hydraulics SRL, cât și asociat la Grădinariu Trucks Solutions SRL, iar Radu Grădinariu este asociat la Grădinariu Trucks Solutions SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Grădinariu Import Export va livra Primăriei Mangalia un vehicul multifuncțional de întreținere drumuri (document)


Consilierii locali din Cumpăna, convocați în ședință extraordinară. Ce se va discuta

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii