Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Baia, județul Tulcea cumpără alimente pentru persoane vârstnice. Ce societate a obținut contractul

ro

26 Jun, 2021 10:52 3245 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 204139,2 lei.
  • Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Ian Intertop din Galați.


Primăria comunei Baia, județul Tulcea a atribuit recent un contract de achiziție hrană pentru persoane vârstnice - pachete produse de bază.
 
Potrivit Licitatiapublica.ro, în cadrul proiectului „Împreună pentru bunicii comunei Baia“ depus în cadrul apelului de proiecte POCU/656/4/4/Reducerea numărului de persoane aparținând grupurilor vulnerabile prin furnizarea unor servicii sociale/ medicale/ socioprofesionale/ de formare profesională adecvate nevoilor specifice în vederea integrării socio-profesionale, în care beneficiar este comuna Baia, județul Tulcea una din componentele proiectului este asigurarea de pachete de hrana, lunar către 71 de persoane în vârstă domiciliate în com. Baia, jud. Tulcea.
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 3 zile.
Autoritatea contractanta vă răspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 2 zile de data limita de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 204139,2 lei.
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Ian Intertop din Galați.
 
Despre Ian Intertop SRL
 
Conform confidas.ro, societatea Ian Intertop  SRL a fost înființată în anul 2014 și are sediul social pe strada Furnaliştilor Galați. Potrivit raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 6.364.410 de lei, profit net de 195.023 lei și 46 de angajați. Confidas menționează că unic asociat în cadrul societății este Maricica Ivașcu, aceasta fiind și administrator alături de Sandu Ivașcu.
În perioada 01.04.2020 - 03.01.2013 compania Ian Intertop S.R.L. a încheiat 3 contracte de achiziții publice in valoare totală de 499.532,50 lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța        

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii