Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:46 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă cumpără mobilier urban de la o firmă din Târgu Mureş (document)

ro

26 Mar, 2016 23:15 1849 Marime text
 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria oraşului Cernavodă a atribuit un contract intitulat „Furnizare Mobilier urban – coşuri de gunoi stradale, plăcuţe pentru numerotarea locuinţelor, indicatoare stradale montate pe stâlp pentru oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa”.
 
Au fost primite trei oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro. Pentru suma de 148,536 RON, fără TVA, a câştigat o firmă din Târgu Mureş, SC Proelcons SRL.
 
În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are un capital social subscris de 35620 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice”. Acţiunile societăţii se împart egal între Mariana Nadia Nicusan şi Iacob Nicusan. Cei doi sunt şi administratori în firmă. De asemenea, Iacob Nicusan mai este asociat şi la SC Instant Serv SRL 
 
La finalul anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.030.825 de lei, un profit net al exerciţiului de 176.300 de lei şi un număr mediu de 29 de salariaţi.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii