Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:03 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă are nevoie de serviciile firmei IPCT Instalații SRL (document)

ro

02 Mar, 2016 08:57 1742 Marime text


 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Orașul Cernavodă a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Servicii de realizare a studiului de fezabilitate pentru Echiparea punctului termic aferent extinderii rețelei de termoficare PT 45 având străzi aferente: strada Luceafarului, strada Aurorei, strada Terra, strada Saturn, strada Mercur, strada Jupiter, strada Marte și strada Neptun, Prelungirea Victoriei (între strada T. Stavru și strada Neptun)”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Obiectul contractului îl constituie serviciile de arhitectura, de inginerie și servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană și de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanță științifică și tehnică dar și servicii de testare și analiză tehnică, potrivit datelor furnizate de licitațiepublică.ro. 
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fst SC IPCT Instalatii SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 12.000 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 10.500 lei fără TVA.     
 
Executarea contractului este supusă condției asigurării sursei de finanțare din bugetul local. De asemenea, autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a anula prezenta procedură , în conformitate cu prevederile art. 209 alineat (1) litera c) OUG 34/2006 și în următorul caz: deși procedura de achiziție a fost finalizată și contractul de execuție poate fi semnat, nu pot fi asigurate sursele de finanțare din bugetul local.
 
Detalii desre firma câștigătoare:
 
IPCT Instalatii SRL cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe strada Tudor Arghezi, numărul 21, este o firmă deaschisă în 2002 care are un capital social subscris de 1.000 lei, integral vărsat, activităţile principale ale societății fiind de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Asociații firmei sunt Viorel Andrei (cu un aport la capital de 220 lei), Raluca Alexandra Căzănescu (cu un aport de 260 lei), Octavian Angheluţă (cu un aport de 280 lei), Dan Basarab Berbecaru (cu un aport la capital de 240 lei). Administratorul firmei este Octavian Angheluţă.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii