Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:51 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă a semnat un contract cu o firmă din București pentru servicii de cadastru (document)

ro

26 Jul, 2021 00:00 1785 Marime text
  • Theotop SRL va elabora servicii de cadastru și topografie pentru primăria din Cernavodă
  • Theotop este controlată de Teofan Manolache și Valeriu Marian Manolache
 
Primăria orașului Cernavodă a achiziționat, în urma unei licitații publice serviciile de cadastru și topografie pentru imobile aflate în domeniul public și privat al UAT Oraș Cernavodă.
 
Atribuirea a avut loc la 12 iulie 2021, rezultatul final fiind publicat pe licitatiapublica.ro la data de 22 iulie 2021. Valoarea finală a achiziției este de 528.315 lei, iar firma câștigătoare este Theotop SRL.
 
Despre societatea câştigătoare
 
Societatea Theotop a luat fiinţă în anul 1991, cu sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 600 de lei, cu un număr de 60 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt Teofan Manolache, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%, Valeriu Marian Manolache, cu o cotă de participare de 75%. Activitatea principală a firmei constă în „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Pentru anul 2020, societatea a raportat 57 de salariați, la o cifră de afaceri de 4.047.457 lei, cu un profit de 167.370 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii