Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Agigea cumpără computere și echipamente sportive pentru o nouă școală generală în comună (DOCUMENT)

ro

11 May, 2023 13:36 1506 Marime text
  • Cele două firme și-au adjudecat, prin procedura simplificată, contractele puse la bătaie de Comuna Agigea.
  • Dotările și bunurile contractate sunt necesare în cadrul proiectului „Construire Școală generală cu clasele 0-VIII“, localitatea Agigea, județul Constanța, COD SMIS 12043, finanțat din fonduri europene.
Companiile Artimex Play SRL din Ilfov și MTV Ecole IT SRL din Galați vor furniza Primăriei Agigea dotări pentru sala și terenul de sport, dar și computere și echipamente IT pentru școala generală pe care primăria o construiește în comună.
 
Cele două firme și-au adjudecat, prin procedura simplificată, contractele puse la bătaie de Comuna Agigea.
 
Informațiile despre atribuire au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că au fost anulate administrativ lotul privind dotările pentru laboratoarele de chimie, fizică, biologie, lotul pentru mobilier școlar și cel privind diverse tipuri de mobilier și echipament.
 
Astfel, compania Artimex Play SRL și-a adjudecat lotul privind furnizarea și montarea dotărilor aferente sălii și terenurilor de sport, valoarea totală finală a contractului fiind de 60.650 de lei fără TVA, față de 60.658,38 de lei fără TVA cât estimase inițial primăria pentru aceste bunuri.
 
În continuare, MTV Ecole IT SRL se va ocupa de furnizarea și montarea echipamentelor IT și electronice pentru școlară, valoarea totală finală a contractului fiind de 254.000 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial, de 254.012,43 de lei fără TVA.
 
Dotările și bunurile contractate sunt necesare în cadrul proiectului „Construire Școală generală cu clasele 0-VIII“, localitatea Agigea, județul Constanța, COD SMIS 12043, finanțat din fonduri europene.
 
Despre Artimex Play SRL
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 11 mai 2023, arată că societatea Artimex Play a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în Jilava, strada Gării nr. 161, județul Ilfov, obiectul de activitate fiind reprezentat de comerț cu amănuntul al echipamentelor sportive, în magazine specializate.
 
Asociați sunt Anca Roxana Vasile și Răzvan Andrei Aron, firma fiind administrată de Anca Roxana Vasile, al cărei nume se leagă și de Ravites SRL, în timp ce numele lui Răzvan Andrei Aron se leagă și de Arquall Improvements SRL.
 
În ce privește Artimex Play SRL, firma a declarat în 2021 16 angajați, profit aproape 590.000 de lei, iar cifra de afaceri peste 6,89 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Artimex Play SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.312.352,53 de lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Administrația Domeniului Public Alexandria, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Căminul de Bătrâni Sfinții Împărați Constantin și Elena din Iași, dar și altele.
 
Despre MTV Ecole IT SRL
 
Potrivit Confidas.ro, consultată la data de 11 mai 2023, MTV Ecole IT SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul social în Galați, pe strada Brăilei, nr. 218 și se ocupă de comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.
 
Asociat unic și administrator este Vali David, numele său regăsindu-se și în CG & GC IT Expert SRL.
 
În 2021, MTV Ecole IT SRL a declarat un angajat, profit peste 30.000 de lei și cifra de afaceri peste 567.000 de lei.
 
Conform sursei citate, compania MTV Ecole IT SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 492.524 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se Casa de Asigurări de Sănătate Galați, Comuna Stolniceni Prăjescu Iași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii