Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a atribuit contractul de modernizare și dotare pentru Colegiul Comercial Carol I din Constanța

ro

27 Mar, 2021 00:00 3501 Marime text
 
  • Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii de proiectare pentru obiectivul de investiţii „Realizare lucrări, modernizare şi dotare în vederea obţinerii autorizaţiei de funcţionare pentru Colegiul Comercial Carol I
  • Valoarea totală a contractului este de 46.200 lei fără TVA iar durata acestuia este de 7 luni de la data semnării
  • Lucrările de modernizare și dotare în vederea obținerii autorizației de funcționare pentru Colegiul din Constanța sunt finanțate prin PNDL
  • Obiectivul principal este desfășurarea  activității în siguranță a elevilor și a personalului angajat în această clădire

După o serie de licitații eșuate, Primăria Constanța a reușit să atribuie contractul de prestări servicii de proiectare pentru obiectivul de investiţii „Realizare lucrări, modernizare şi dotare în vederea obţinerii autorizaţiei de funcţionare pentru Colegiul Comercial Carol I, Str. Decebal nr. 15, Municipiul Constanţa" (PAC, POE, PT +CS+DDE, verificarea proiectelor, documentaţii pentru obţinerea avizelor,  documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei ISU, precum şi asistență tehnică).
Contractul, care poate fi studiat în secțiunea "documente" a revenit societății Inaco Legal SRL.

Valoarea totală a contractului este de 46.200 lei fără TVA iar durata acestuia este de 7 luni de la data semnării (2 luni pentru întocmirea documentațiilor tehnice și 5 luni pentru serviciul de asistență tehnică).
Inaco Legal SRL este o societate cu sediul social în Galați, administrată de Costel Moldoveanu și are ca obiect de activitate proiectarea și execuția lucrărilor privind securitatea la incendiu.
Lucrările de modernizare și dotare în vederea obținerii autorizației de funcționare pentru Colegiul Comercial Carol I din Constanța sunt finanțate prin PNDL. Obiectivul principal este desfășurarea  activității în siguranță a elevilor și a personalului angajat în această clădire. Valoarea proiectului este de 956.714,96 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.
 
Citește și:

Primăria Constanța, noi demersuri pentru autorizarea funcționării Colegiului Comercial „Carol I” 

O nouă licitație pentru autorizarea funcționării Colegiului Comercial „Carol I”

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii