Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apare în dosarul licenţelor Microsoft Power Net Consulting, contract barosan cu CJC (document)

ro

23 Apr, 2015 00:00 5749 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit, la data de 18 martie, prin licitaţie deschisă, contractul pentru „Furnizare echipamente, dotări, aplicaţii informatice şi licenţe pentru proiectul «Sistem informatic integrat pentru administraţia publică şi cetăţeni», conform licitatiapublica.ro.
 
Valoarea contractului se ridică la 2.219.500 de lei, iar firma câştigătoare este Power Net Consulting SRL Bucureşti.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Power Net Consulting SRL are un capital social de 400.000 de lei şi ca domeniu de activitate „consultanţă în tehnologia informaţiei”. Acţionarii firmei sunt Ştefan Radu Mustaţă, Daniel Emil Munteanu, Eduard Dimitriev Grădinescu (care este şi administrator), fiecare cu câte 30% din părţile sociale, şi Mariana Claudia Panait, cu 7%, şi Ştefan Cătălin Iliescu, cu 3%. Conform vrajitorul.eu, la finalul exerciţiului financiar 2013, firma a raportat, cu 35 de angajaţi, un profit net de 756.000 de lei, o cifră de afaceri de 18,4 milioane de lei, dar şi datorii de 9,9 milioane de lei.
 
Interesant este şi faptul că Power Net Consulting apare pe lista firmelor care vând sau au vândut licențe Microsoft către instituții ale statului din România.
 
Pentru detalii, vizualizaţi link-ul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii