Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Română va primi servicii de mentenanţă pentru un sistem performant de localizare a telefoanelor mobile, asigurate de o firmă din Germania (document)

ro

22 Jan, 2015 20:08 1354 Marime text
Inspectoratul General al Poliției Române a încheiat, la data de 12 ianuarie, un contract de asigurare a serviciilor de mentenanţă pentru sistemul de localizare a telefoanelor mobile GSM/UMTS, servicii ce vor fi asigurate de firma germană Syborg Informationssystems Beschrankt haftende OHG, conform LicitatiaPublica.ro.
 
Contractul presupune oferirea de servicii de întreţinere a echipamentului de radiocomunicaţii. Valoarea totală finală a contractului este de 399.600 lei.
 
Conform evz.ro, din martie 2013, Inspectoratul General al Poliției Române are în dotare un sistem de detectare a telefoanelor mobile de ultimă generație, care a costat jumătate de milion de euro la data atribuirii. Poliția Română a cumpărat acest sistem de detectare a telefoanelor mobile de la firma germană Syborg Informationssystems Beschrankt haftende OH și a costat 2.280.899 de lei. Contractul a fost atribuit pe 18 martie 2013. Pe 10 ianuarie 2014, IGPR a încheiat cu firma germană un contract de mentenanță pentru “Sistemul de localizare a telefoanelor mobile GSM/UMTS”, în valoare de 140.000 de lei, mai notează EVZ.ro.
 
La data de 23 decembrie 2010, aceeaşi firmă germană a câştigat contractul de “Furnizare sistem localizare terminale mobile”, contract ce a avut o valoare finală de 1.496.500 d elei, potrivit ted.europa.eu.
 
Conform site-ului de prezentare a activităţii, Syborg Informationssystems Beschrankt haftende OHG se ocupă de asigurarea de sisteme complete pentru interceptarea serviciilor de telefonie şi toate tipurile de trafic de date. Firma SYBORG este activă în Europa din anul 1991 şi este unul dintre liderii de piaţă, cu o creştere constantă a activităţii internaţionale.
 
Anunţul complet de atribuire poate fi vizualizat în secţiunea „Documente” a acestui articol

Sursa foto: detectivultau.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii