Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Județului Constanța cumpără sistem videoconferință! Date din contract!

ro

21 Dec, 2022 15:37 1199 Marime text
 
 
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța cumpără prin achiziție directă sistem videoconferință!  Potrivit datelor oficiale, valoarea contractului este de 42.016.8 de lei.  

Condiții referitoare la contract - livrarea sistemului va fi gratuită, la sediul IPJ Constanța și se va realiza de către ofertant, în maxim 3 zile de la data primirii comenzii ferme.

Conditii de participare:

Oferta, semnată și ștampilată, va fi transmisă autorității contractante pe adresa de email: achizitii@ct.politiaromana.ro, având caracter ferm și obligatoriu din punct de vedere al conținutului pe toată perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 60 de zile.

Criterii de atribuire – prețul cel mai scăzut.

Informații suplimentare: achiziția se va finaliza prin intermediul SICAP. Ofertanții au obligația publicării serviciilor în catalogul electronic ca pachet, specificându-se numărul prezentului anunț.

Societățiile comerciale participante au următoarele obligații, sub sancțiunea descalificării ofertelor înaintate: să nu fie implicate în scandaluri publice, personalul din conducere, administrație și lucrătorii să dea dovadă de probitate morală, să nu planeze asupra acestora suspiciuni de comitere a infracțiunilor, să nu fie cercetați în dosare penale. De asemenea să nu se afle în niciuna din situațiile prevăzute de art. 164, 165, 167 din Legea nr. 98/ 2016, privind Achizițiile publice.

Atribuirea  va avea loc la data de 22 decembrie 2022, ora 12:00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Niciun candidat nu a promovat concursul pentru adjunct la IPJ Constanța. Ce note s-au luat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii