Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:20 24 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrolvalves Import Export SRL oferă servicii pentru SN Nuclearelectrica SA (document)

ro

07 May, 2016 09:17 2828 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Robinet cu sertar și piese de schimb pentru robinet Petrolvalves”- cu punctual principal de livrare în Cernavodă, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost Petrolvalves Import Export SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 12.600 euro, fără TVA, iar valoarea finală totală a acestuia a fost de 11.640 euro, fără TVA, cu o valoare de 51.364,99 lei.
 
Înființată în 1993, Petrolvalves Import Export SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 5, pe strada Uranus, numărul 97, are un capital social subscris de 210 lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale societății fiind de „contractare, pe baze temporare, a personalului”. Asociatul unic al firmei este Cornelia Mihai, iar administratorul fiind Nicodim Bendea ce deține puteri depline.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii