Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 5 milioane lei Contract semnat între Portul Constanța și o firmă din Galați pentru lucrări de reparații și modernizare (DOCUMENT)

ro

03 May, 2023 00:00 1628 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției este de 5.349.220,68 lei
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract în ceea ce privește lucrările de reparații capitale la pasajul Baza Tehnică și modernizarea rețelei de iluminat, cu tot cu organizarea de șantier.
 
Valoarea totală a achiziției este de 5.349.220,68 lei, iar atribuirea a avut loc pe 27 aprilie 2023, rezultatul final fiind publicat la dată recentă în platforma SEAP. Construct Road Project SRL este firma câștigătoare.
 
Construct Road Project SRL
 
Firma are sediul social în Schela, județul Galați, fiind înființată în anul 2012. Activitatea principală a societății constă, conform codului CAEN, în „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Asociat unic este Iuliana Stanciu, care are și calitatea de administrator al societății. În anul 2021, firma a raportat 4 salariați, o cifră de afaceri de 215.410 lei și o pierdere de 36.764 lei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:


Ce firme au semnat un nou contract cu CN APM Constanța. Vizată este construcția unui colector pluvial în port (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii