Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:22 23 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă vrea să construiască un complex corecţional la Valu lui Traian (document)

ro

27 Feb, 2020 00:00 1279 Marime text

Atribuirea a avut loc în data de 21 februarie 2020. Studiul de fezabilitate este necesar pentru obiectivul de investiţii "Complex corecţional - Penitenciar Constanţa - Poarta Albă , Secţia exterioară Valu lui Traian”, care cuprinde următoarele obiecte de investiţii: pavilion detenţie cu regim semi-deschis de 80 locuri, pavilion probaţiune şi seră de 240 mp (8 x 30) metri liniari.
 

Serviciile de proiectare constau în:a) efectuarea studiului geotehnic la terenul pe care se va realiza extindere sălii de mese şi verificarea acestuia la cerinţa de calitate Af;
d) întocmirea documentaţiilor necesare eliberării avizelor/acordurilor stabilite prin certificatul de urbanism; a avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu precum şi a scenariului de securitate la incendiu;
e) întocmirea SF pentru obiectivul de investiţii; studiul de fezabilitate va fi însoţit şi de:
- graficul de execuţie a lucrărilor propuse pentru fiecare obiect din cadrul obiectivului de investiţii;
- caietul de sarcini pentru demararea procedurii de realizare a PTH + DE+DTAC.


Valoarea totală a achiziţiei este de 44.800 de lei, iar firma câştigătoare este Kat Concept Design SRL.
 

Despre societatea Kat Concept Design


Înmatriculată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 220 de lei, integral vărsat, este compus din 22 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nicoleta-Florentina Niculescu este asociat unic al societăţii. Administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, este Cristina-Maria Niculescu-Ştefănescu. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii