Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul C2 al IPJ Tulcea intră în reparații. Cine se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

ro

04 Apr, 2022 00:00 2957 Marime text

 
  • În privința lucrari de reparații curente la Postul de Poliţie Luncaviţa și lucrarile de reparatii curente la Postul de Poliţie I.C. Brătianu, loturile au fost anulate administrativ.
 
Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a atribuit contractul necesar demarării lucrărilor de reparații curente la I.P.J. Tulcea - Pavilionul C2. Lucrările se desfășoară  în cadrul proiectului „Combaterea Crimei Organizate și Cooperarea Poliției prin Centre Transfrontaliere la Frontiera România – Ucraina“, cu finanțare din Programul de Cooperare Teritorială 2014-2020 România- Ucraina.
 
Potrivit datelor oficiale , lotul nr. 3- lucrări de reparații curente la I.P.J. Tulcea- Pavilionul C2 (cu o valoare de contract de 238776.4 lei) a fost atribuit SC Geovas Comp SRL.
 
În privința lucrari de reparații curente la Postul de Poliţie Luncaviţa și lucrarile de reparatii curente la Postul de Poliţie I.C. Brătianu, loturile au fost anulate administrativ.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 03 aprilie 2022, SC Geovas Comp SRL are sediul social în Tulcea, pe strada Trandafirilor și se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice
 
Asociat unic și administrator este Strat Marieta, care mai apare în SC Dunarom SRL.
 
Tot potrivit Confidas.ro, Compania Geovas Comp SRL a încheiat 5 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.640.318,98 lei:
 
Comuna Mahmudia - 28 iunie 2019- Contract de furnizare nava tip remorcher bac motor(b.m. )         
 
Comuna Mihai Bravu - 22 mai 2020 - Execuția lucrărilor de construcție (grădiniță) în localitatea Turda, comuna Mihai Bravu, jud. Tulcea în cadrul proiectului „Construire Gradinita Sat Turda Comuna Mihai Bravu”. 
 
Comuna Nufaru - 12 noiembrie 2019 - Contract Execuție lucrări de construire aferente obiectivului de investiții „Centru Comunitar Integrat Socio-Medical în loc. Nufăru, comuna Nufăru, județul Tulcea“.
 
- 19 august 2019 - Modernizare două poduri de lemn peste canal de aparare, împotr.inund, F12,DJ222 com Nufaru, sat Malcoci
 
- 22 octombrie 2020 - Contract de lucrari   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
O creșă va fi construită în comuna Frecăței, județul Tulcea. Ce societate se va ocupa (DOCUMENT)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii