Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Optim Serv Construct contract pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța

ro

21 Jul, 2020 00:00 3284 Marime text

  • Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract cu Optim Serv Construct SRL, pentru lucrări de reparații curente la instalații sanitare la școala nr. 19, de pe strada Medeea

  • Imobilul unde a funcționat Școala Gimnazială nr. 19 Constanța se înfățișează, în prezent, într-o stare deplorabilă

  • După reabilitare, în cadrul acestei clădiri va funcționa Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța

 
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract cu Optim Serv Construct SRL, pentru lucrări de reparații curente  la instalații sanitare la școala nr. 19, de pe strada Medeea, nr. 25. Valoarea contractului este de 17.450 lei.
Imobilul unde a funcționat Școala Gimnazială nr. 19 Constanța se înfățișează, în prezent, într-o stare deplorabilă.
În anul 2018, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a luat decizia închiderii Școlii Gimnaziale nr. 19 Constanța și comasării acesteia cu Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu”, în aceeași perioadă în care s-a decis și închiderea Liceului Tehnologic „Vasile Pârvan”, în structura căruia se afla unitatea de învățământ gimnazial.
După reabilitare, în cadrul acestei clădiri va funcționa Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța. Sediul fostei școli nr.19 a fost cedată Consiliului Județean de către Primăria municipiului Constanța.
Imobilul are următoarele compartimentări: Săli clasă = 8; Secretariat = 1; Cancelarie = 1; Birou administrator = 1; Holuri = 5; Laboratoare = 2; Anexe laborator = 2; Grup sanitar profesori = 2; Grup sanitar elevi = 2.
Sursa de finanțare este bugetul Consiliului Județean Constanța.
 

Despre SC Optim Serv Construct SRL

 
SC Optim Serv Construct SRL din Constanța, cu sediul social pe strada Oborului nr. 46. Societatea înființată în 2017 și controlată de Maria-Daniela Ciobanu și Virgil Badea are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
Optim Serv Construct nu sunt la primul contract cu administrația județeană. Societatea a mai derulat și contractual de demolare a anexelor din jurul Teatrului de Vară din Mamaia contra sumei de 11.300 lei + TVA. În 2019, societatea a avut o cifră de afaceri de 572. 085 lei și un profit net de 160.580 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

Citește și:

Pe ce mai dă banii administrația județeană. Aleile pietonale din fața sediului Consiliului Județean, placate cu granit


Consiliul Județean a primit de la Primăria Constanța fostul sediu al Școlii 19. După reabilitare, va fi casă pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii