Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:10 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opal Construct SRL se va ocupa de un proiect privind reabilitarea unei zone din Cernavodă (document)

ro

17 Nov, 2016 17:50 2276 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Primăria Cernavodă a atribuit contractul intitulat „proiect tehnic cu detalii de execuţie asistenţă tehnică şi execuţie lucrări având ca obiectiv reabilitare piaţeta zona Trust (între strada 9 mai şi strada Panait Cerna)”.

Au fost primite două oferte, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preţ, potrivit licitatiepublica.ro. Pentru suma de 623,516.9 RON, fără TVA, a câştigat operatorul economic Opal Construct SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Pescarilor.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma la care facem referire a fost înfiinţată în anul 2005, unic asociat fiind încă de la început şi figurând şi în prezent Niculai Munteanu. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. De menţionat că Niculai Munteanu nu apare în calitate de asociat în alte firme.  
 
În secțiunea Documente a acestui articol puteți consulta integral textul anunțului de atribuire a licitației.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii