Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O unitate militară din Constanța a bătut palma cu o firmă din Craiova. Despre ce este vorba (document)

ro

23 Aug, 2021 11:19 3039 Marime text
  • UM 02512 M din Constața  a atribuit un contract în urma unei licitații publice.
  • Societatea câștigătoare este CAD WORKS INTERNATIONAL.
 
Contractul a fost atribuit la data de 11 august  2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 17 august 2021.
 
Descrierea contractului:

Sistem portabil de scanare 3D a obiectelor pentru uz profesional. 

Produsul trebuie să fie de tip scaner 3D portabil, cu laptop, ținte de poziționare, cabluri de conexiuni și de alimentare, software de achiziție a datelor scanate, software de post procesare a datelor scanate și software de inspecție dimensională. Produsul este destinat pentru scanarea 3D precisă a suprafețelor complexe pentru diferite piese și ansambluri fără a necesita operații de pregătire preliminară a acestora.
Produsul trebuie să fie ușor de transportat și să ofere posibilitatea de a fi utilizat de un singur operator. Cablurile de conexiuni și alimentare trebuie să asigure o lungime suficientă pentru scanarea pieselor cu dimensiuni maxime de 4m. Interfața scanerului cu laptopul trebuie să fie simplă și să permită vizualizarea în timp real a elementelor scanate. Scanerul trebuie să fie echipat cu un senzor de culoare care să permită captarea și identificarea culorilor obiectelor scanate.

Valoarea totală a achiziției este de 210.000 lei.

Tipul procedurii: procedură simplificată.
 
Despre societatea câștigătoare- CAD WORKS INTERNATIONAL
 
Cu sediul în Craiova, județul Dolj, firma a luat ființă în anul 2004.

Societatea este controlată de Claudiu Marian Bîrlogeanu  (50% din capitalul social ) și Tudor Petrișor Potop (cu 50% din capitalul social).

Cei doi asociați sunt și administratorii societății care se ocupă de comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software- ului.

Claudiu Marian Bîrlogeanu   mai este asociat și în cadrul firmelor CAD WORKS SOLUTIONS SRL și MINICUT SRL.

În anul fiscal 2020, societatea cu 25  salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 14.303.791de lei și un profit de 1.651.719 de lei.

Compania Cad Works International S.R.L. a încheiat 146 contracte de achiziții publice in valoare totală de 7.146.776,21 lei.

Sursă informații:

Confidas.ro

Vrăjitorul.eu


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii