Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Tulcea va livra laptopuri către DGASPC Constanța (document)

ro

06 Feb, 2020 00:00 2283 Marime text
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a organizat o licitație pentru achiziția de echipamente IT.
Atribuirea a avut loc în data de 28 ianuarie 2020, data publicării anunțului fiind 5 februarie 2020. Obiectul prezentei achiziții este reprezentat de achiziționarea de echipamente IT, respectiv trei laptopuri (cu licență inclusă) și o imprimantă scanner, pentru dotarea locuinței protejate din str. Dorobanți, Constanța, aflată în subordinea D.G.A.S.P.C. Constanța.
 
Valoarea totală a achiziției este de 11.236,77 lei. Global Solutions este firma câștigătoare.
 

Global Solutions SRL, în datele Registrului Comerțului  

 
Societatea înmatriculată în 2005 are sediul social în orașul Tulcea și un capital social de 6.000 de lei. Firma are trei asociați: Raluca Rusu, Andrei Ojoc și Valentin Cabuz, ultimul având și calitatea de administrator. Obiectul de activitate al societății este comerțul cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-urilor.
 
Potrivit Registrului Comerțului, în 2018, Global Solutions SRL a avut un singur angajat, o cifră de afaceri de 153.181 lei și un profit de aproape 24.000 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.  
 
Citește și:
 
Contract pe șapte loturi, atribuit direct de Consiliul Județean Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii