Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:20 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Deva face afaceri cu Nuclearelectrica. Ce valoare are contractul (document)

ro

18 Feb, 2018 21:24 461 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit recent un contract de servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru sistemul de monitorizare debite, nivele și temperaturi ale apelor de răcire de la CNE Cernavodă, pe o perioadă de 48 de luni.
 
Potrivit Licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru sistemul de monitorizare debite, nivele și temperaturi ale apelor de răcire de la CNE Cernavodă, pe o perioadă de 48 de luni, astfel:
1.Servicii de întreținere preventivă, inclusiv Piese de Schimb pentru mentanța preventivă 2.Intervenții de urgență pe echipamentele sistemului (mentenanță corectivă), inclusiv Piese de Schimb Critice pentru mentanta corectivă
3.Asistență tehnică permanentă la distanță prin email, telefonic sau prin „remote troubleshooting”
 
Pentru serviciile de reparații prestatorul va asigura toate materialele și echipamentele necesare, precum și toate piesele de schimb necesare, prevăzute în anexă la caietul de sarcini.
 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea SC Electric Control Data SRL, ofertă declarată câștigătoare. Valoarea finală a contractului a fost 86,860 EUR (403.288 lei fără TVA)
 
Despre SC Electric Control Data SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului interogat la data de 18 februarie 2018 societatea a fost înființată în anul 2010 și are sediul în municipiul Deva, bulevardul 22 Decembrie nr. 37A, județul Hunedoara. Societatea are capital social subscris de 200 lei, iar unic asociat este Ioan Buhoș, acesta fiind și administratorul societății ce are ca domeniu de activitate  activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 700.323 de lei, profit de 87.902 lei și 7 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțurile de atribuire a contractelor de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii