Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Constanța hrănește militarii de la Roman (document)

ro

01 Oct, 2014 00:00 2249 Marime text
Societatea constănțeană Geocor Trade Imp-Exp SRL a obținut, de curând, încă un contract pentru furnizare de produse agroalimentare pentru exerciții în poligoane, de data aceasta la Roman. Potrivit anunțului de atribuire nr. 150316/29.09.2014, UM 01144 Roman, în calitate de autoritate contractantă, a lansat procedura de licitație deschisă în vederea încheierii unui acord-cadru de furnizare de produse agroalimentare pentru exerciții în poligoane. S-au primit trei oferte, dintre acestea, cea declarată câștigătoare fiind cea a societății constănțene Geocor Trade Imp-Exp SRL.

Estimat la suma de 201.940,70 de lei, acordul-cadru a fost încheiat pentru 169.599,26 de lei. În valoarea acestei sume, firma câștigătoare va trebui să asigure ouă, cartofi, rădăcinoase, legume şi fructe proaspete, citrice, carne de pasăre, carne de porc, carne de vită, salamuri, specialități din carne, cârnați, pateu de ficat, măsline, pește, conserve din pește, conserve din legume, gem, sucuri naturale din fructe, ulei de măsline, ulei din floarea soarelui, lapte de vacă, smântână, unt proaspăt, brânză, cașcaval, iaurt, zahăr, ciocolată, făină, cereale, griș, cacao pudră, pâine și produse de panificație, arome, condimente, apă minerală, sucuri, cafea, băuturi răcoritoare.

În ceea ce privește firma care a câștigat licitația, aceasta este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba tot de doi asociaţi, de data aceasta vorbim însă despre Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu. La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii