Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Balș, județul Olt a încheiat un contract cu Nuclearelectrica. Ce servicii vor fi oferite (document)

ro

15 Feb, 2019 08:45 3363 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. a atribuit recent un contract de achiziție traductor de presiune. Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 5996 euro. Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Romsir-Impex din Balș, județul Olt.
 
Despre Romsir-Impex
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 15 februarie 2019, societatea a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în localitatea Balş, strada Nufărului, județul Olt.
Societatea are capital social subscris de 30.000 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Gheorghe F. Langă, acesta fiind și administratorul societății ce are ca domeniu principal de activitate, comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Conform Ministerului Finanțelor Publice, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 8.660.147 de lei, profit de 658.839 de lei și 11 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii