Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:44 23 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O regie autonomă din Mioveni efectuează studii de fezabilitate pentru Nuclearelectrica (document)

ro

05 Jun, 2017 00:00 2982 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A. a atriobuit recent un contract de Servicii de actualizare „Studiu de Fezabilitate echipamente Staţie Pompare Apa de Incendiu la CNE Cernavodă. Potrivit licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport calitate-preţ. Au fost primite trei oferte iar câştigătoare a fost declarată Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară, cu sediul social pe strada Câmpului nr. 1, Mioveni judeţul Argeş. Valoarea contractului a fost de 74.800 de lei.

Despre Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 31 mai 2017, persoane împuternicite în cadrul Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Nucleară sunt Cornelia Negruţ (administrator),
 
Vasile Şalaru (administrator, membru în consiliul de administraţie), Adrian Rizea (director), Constantin Păunoiu (director), Toma Bogdan Costreie (administrator, membru în consiliul de administraţie), Cristian Patticu (administrator, director general), Dan Codescu (administrator, membru în consiliul de administraţie), Marcel Bogdan Pandelică (administrator, preşedinte consiliu de administraţie).
 
Activitatea principală a firmei este „Cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie; Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 78.273.664 de lei, profit de 71.147 de lei şi 870 de salariaţi.
 
În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii