Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:13 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă colaborare între Nuclearelectrica SA şi Messystech SRL, din Bucureşti (document)

ro

15 Dec, 2015 23:30 1583 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA cumpără glisieră pe bile de la firma Messystech SRL, cu sediul social în Bucureşti, Sector 6.     
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Estimat iniţial la suma de 2,700 RON RON, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 1,324.71 RON.

Înfiinţată în anul 1999, societatea Messystech SRL a câştigat, de-a lungul timpului, zeci de contracte cu Nuclearelectrica SA. Firma are un capital social de 900 de lei şi este deţinută, în cote egale, de soţii Tanţa şi Mirel Constantin, ambii născuţi în anul 1968, în Bucureşti.
Anul trecut, firma a înregistrat un profit net de 103.204 de lei, cu un număr mediu de patru salariaţi. În acelaşi exerciţiu financiar, societatea a avut o cifră de afaceri de 2.253.779 de lei.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii