Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Timişoara elaborează proiectul de reamenajare a parcului de la Teatrul Național de Operă şi Balet „Oleg Danovski“

ro

09 Oct, 2018 00:00 2482 Marime text
Primăria Constanţa a atribuit un contract pentru serviciul de elaborare DALI (inclusiv documentaţii avize, studii topo, geo şi expertiza tehnică) pentru obiectivul de investiţii „Reamenajarea spaţiului public din zona Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski”. Valoarea totală a achiziţiei, fără TVA, este de 100.000 de lei.

Câştigătorul contractului este societatea Rheinbrucke SRL din Timişoara. Firma, care se ocupă de urbanism şi arhitectură, a fost înfiinţată în 1993, în urmă cu 25 de ani, şi este deţinută de Vlad Gabriel Gurza (90% din acţiuni) şi Vasile Gurza. Societatea a avut în 2016 o cifră de afaceri de 690.244 de lei şi un profit de 89.286 de lei.
 
Compania timişoreană a mai licitat anul acest şi pentru contractul pentru „Audit energetic complex al imobilului Palatul Parlamentului - se va realiza la o clădire având peste 350.000 de mp un volum de încălzit/răcit de peste 2.800.000 mc, peste 1.000 de camere cu regimuri de înălţime diverse, terase circulabile cu luminatoare, punct termic propriu, staţie de hidrofor, puncte de alimentare de energie electrica, centrale de ventilaţie şi centrală de frig”, aşa cum se arată în anunţul publicat de Camera Deputaţilor în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Contractul are o valoare de 1,2 milioane de lei.
 
Rheinbrucke SRL a mai câştigat licitaţii organizate şi de municipalităţile din Cluj sau Timişoara.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii